Antakya Ottoman Palace

Antakya Ottoman Palace

Termal Otel
Tur Tarihi: 1.01.2021 | Fiyat: 0

SARAY KEYFİNDE KAPLICA
Modern insanın sürekli bir yere, bir şeye, birisine yetişme telaşı, iş stresi, trafik ve stresle boğuşma çabası sırasında rutin ve gündelik işleri ertelememek için ertelediği şey aslinda kendisidir. Tüm bu koşuşturma içerisinde ise, dinlenmek ve kendisini dinlemek ister. İşte Antakya Ottoman Palace Thermal Resort size bu fırsatı sunuyor;“Sağlıklı” bir tatilin adresi olan otelimizde hem tarih, hem turistik, hem kongre, hem de sağlık turizminden bir arada faydalanmanız, bir tatili diğerinden vazgeçmeden geçirmeniz mümkün. Tatil alışkanlıklarınızı sadece yaz aylarına sıkışıp kalmak zorunda bırakmadan devam ettirebilir, hemde bunu yaparken beş yıldızlı bir hizmet kalitesini deneyebilirsiniz.

Bizi dinlerseniz dinleneceksiniz…

ANTAKYA; MEDENİYETLER ŞEHRİ
Antakya, adeta sihirli bir kapıdan girilen mistik ve büyülü bir coğrafyanın parçasıdır. Buraya nereden gelmiş olursanız olun milattan öncesinden başlayan tarihi mirasların rengi, kokusu, dokusu sizde tanıdık ve bilinmez, yakın ve uzak acı ve tatlı hüzünlü ve eğlenceli bir tortu bırakacaktır. Bin yılı aşkın zamanların üzerinizdeki bu çelişkili tortular, gördüklerinizi sadece tarihi eser olmaktan çıkartacak ve görülen olmaktan fazlasını sunacaktır.

Dünyanın en eski yerleşim birimlerinden olan Antakya, bütün dinleri, kültürleri bir arada barındıran bir şehirdir. Birçok çağa, savaşa, olaya karşı dimdik ayakta kalarak direnen Antakya, bu kültür mozaiği içinde bugünlere kadar gelerek kendini kanıtlamıştır.

M.ö dönemlerden başlayan sayısız medeniyete ev sahipliği yapmış ve bu medeniyetlerin en nadide eserlerini hala bünyesinde barındıran Antakya, tarihi sayfa sayfa bir nakkaş gibi önümüze sermektedir.

ANTAKYA OTTOMAN PALACE THERMAL RESORT
Otelimiz isminin büyüklüğüne yaraşır bir şekilde tasarlanmış ve dizayn edilmiştir. Otelimiz turizm bakanlığından tescilli Hatay`ın tek beş yıldızlı oteldir. Beş yıldızımıza yaraşır bir hizmet anlayış ve kalitesiyle otelimiz, toplam 252 oda, 730 yatak kapasitesine sahiptir.

Otelimizin Yeri
Hem tarihi hem doğal güzellikleriyle son derece önemli bir coğrafyada yer alan otelimizin şüphesiz yerinin ve konumunun da bu tarihi ve coğrafi güzellikleri siz konuklarımız için yakın hale getirecek bir noktada olması kaçınılmazdır. Otelimiz şehir merkezine 10 km ve hava alanına sadece 15 kilometre uzaklıktadır. Bu kadar kısa seyahat mesafesi sayesinde konuklarımız çok yönlü bir tatil imkânından faydalanabilmektedirler.